Magyar English
Home
Magunkról
Szolgáltatás
Technológia
Kapcsolat
 
 
     
 

Általában mindegyik IT rendszerfejlesztési, üzletvitel folyamat szervezési munkánkat projekt keretek között végezzük. Ebbõl adódóan szinte minden esetben igény mutatkozik a kisebb mértékû koordinációs feladatok elvégzéstõl egész a projekt hierarchia magasabb fokán álló tevékenységek ellátásig. A projektekben támogatást ajánlunk a projektek mindegyik szakaszában.

  • A felmérési szakaszban koordináljuk a projektekkel kapcsolatos igények megfogalmazását és megoldási lehetõségek vizsgálatát.
  • A projekt definíciós szakaszban elvégezzük a projekt céljainak és tartalmának meghatározását valamint a megvalósítás idõ és ráfordításbecslését. Segítünk és koordináljuk projektszervezet kialakítását valamint annak mûködési rendjét és a projekt folyamatát. (tevékenységek, sorrend, idõzítés, erõforrások, költségek, kockázatok, kommunikáció, minõségbiztosítás stb.)
  • A leszállítási fázisban segítjük, illetve igény szerint vezetjük a projekt munkát és a változáskezelést.
  • A lezárási fázisban támogatást nyújtunk és koordinációt biztosítunk a használatbavétellel kapcsolatos feladatokat elvégzéséhez. Egyben elvégezzük az eredmények kiértékelését és a zárás kommunikálását.